NETWERBORREL

Uitnodiging voor donderdag 13 december

Wil jij een gezamenlijke tuin met je buren? Of wil je van zelf voedsel verbouwen je werk maken? Pitch je idee of maak kennis met mededenkers en medestanders.

Of je nu bij de gemeente werkt, ondernemer bent met een voedselproductie start-up, óf met je buren een gezamenlijke tuin wil opzetten. Wees welkom bij onze netwerkbijeenkomst!

Ons doel is om groene, duurzame (buurt)initiatieven aandacht te geven en geïnteresseerden de kans te geven elkaar te ontmoeten.

Wij zullen stilstaan bij de huidige ontwikkelingen in Den Haag en o.a. De Haagse Tuinbank presenteren, een initiatief van een van de oprichters van ’t Welpje, Stadslandbouw Den Haag en de gemeente.

Heb je een initiatief dat je onder de aandacht wil brengen? Ben je op zoek naar medestanders of meedenkers? Grijp dan het podium en vertel donderdag 13 december je verhaal.

We weten het, het is koud, iedereen heeft het druk en er moet nog van alles afgerond worden nu 31 december in zicht komt. Maar beloon jezelf met een moment van ontspanning en kom met ons een drankje drinken en een hapje proeven. Wij zorgen voor een warm welkom en de locatie. De Tempel heeft vroeger jaren dienst gedaan als een van Den Haags bekendste discotheken, dus het zou zo maar eens erg gezellig kunnen worden!

Programma

Inloop:           16.30  uur
Opening:       17.15  uur
Afronding:    19.00  uur

Locatie

13 december 2018, De Tempel, Prins Hendrikstraat 39

Graag even laten weten dat je komt aan stadslandbouw@denhaag.nl