NOFOODWASTED

App: besparing op zowel het milieu als je portemonnee

VOEDSELVERSPILLING LIGT OP IEDERS BORD

“Jij hebt een probleem. En je buurman, heel Nederland en de rest van de wereld ook. Samen gooien we namelijk ruim een derde van al ons voedsel ongebruikt weg. Oud nieuws? Was het maar zo’n feest. Voedselverspilling blijft tot op de dag van vandaag helaas een thema waar we vooral over willen praten, zonder er al te veel aan te doen. En ondertussen wordt het probleem alleen maar groter.

Dat wil je toch niet meer op je bord hebben?

Jaarlijks worden enorme hoeveelheden voedsel ongebruikt weggegooid.
Ja, ook de supermarkt bij jou om de hoek. Dat is natuurlijk zonde van het milieu, maar ook zonde van je portemonnee! De producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen worden namelijk vaak met hoge kortingen aangeboden. Hoe relaxed zou het zijn als je precies weet waar je deze kunt vinden?

Je bent aan het goede adres! Afgeprijsd is een app die je in één oogopslag laat zien welke producten bij jou in de buurt met korting te koop zijn. Pas je boodschappenlijstje erop aan en begin vandaag nog met besparen. Download gratis de Afgeprijsd-app en installeer deze op je smartphone of tablet. Selecteer een supermarkt bij jou in de buurt en krijg direct een overzicht van alle afgeprijsde producten. Dat is de snelste route naar minder verspillen, meer besparen!” (Bron)

NoFoodWasted heeft de app Afgeprijsd gemaakt die je gratis van de website kunt downloaden.

nofoodwasted