WAT IS DE TOEKOMST

Van ons eten

voedselfamilies jusite maat

Wat is de toekomst van ons eten?

Stel je voor… in 2036 komt 80% van ons eten van eigen bodem in Zuid-Holland. Wat betekent dit voor de manier waarop we voedsel produceren, transporteren en consumeren. En welke impact heeft dit op de verhouding tussen stad en platteland?

Denk mee met de Voedselfamilies Zuid-Holland over de consequenties van dit toekomstbeeld voor jou als boer, retailer, stedeling of nieuwe voedselmaker. Want wat als dit niet zomaar een droom is, maar realiteit? Wat betekent dit dan voor jouw business en ons voedselsysteem. En welke stappen moeten we nu en in de komende tijd zetten om dit toekomstbeeld waar te maken? Daarover gaan we graag met elkaar in gesprek op 17 mei 2018 (locatie volgt).

Wil je daarbij zijn? Zet de datum dan maar vast in je agenda! Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie over deze dag en wat er bruist in de Voedselfamilies.

Ps: Ken je iemand die dit onderwerp interessant vindt maar die nog geen lid is van de Voedselfamilies? Neem hem of haar gerust mee als introducé. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is diegene t.z.t even aan te melden bij onze kwartiermaker.