WAANZINNIGE WALDECKTUIN

Wint prijs

Nog meer confetti

23 oktober 2017

De kleurrijke glitterconfetti daalde afgelopen zaterdag neer op de winnaars in Laak en Loosduinen. De zon lachte, het was gezellig druk en de sfeer zat er goed in, zowel bij het publiek als bij de genomineerde initiatieven.

De genomineerden pakten ook deze zaterdag weer het podium en vertelden fanatiek over hun ideeën. Na een vragenronde door de jury en de laatste bevlogen woorden van de initiatieven, werden de stemmen geteld en velde de jury haar oordeel. De spanning liep op en er moesten knopen worden doorgehakt.

De initiatieven die afgelopen zaterdag als winnaars uit de bus kwamen zijn de Waanzinnige Waldeck Tuin in Loosduinen en De club van 4 in Laak!

 

Loosduinen

In Loosduinen was Brasserie Ock het toneel voor de Haagse Succes Awards en het zat ‘bommetje vol’. Alle stoelen waren gevuld en de sfeer zat er goed in. Op het toneel spanden de genomineerde initiatieven zich in om het publiek en de jury te overtuigen van hun idee.

Het initiatief dat op deze zonnige zaterdag het meeste overtuigde was de Waanzinnige Waldeck Tuin. Het startende initiatief gaat een verwaarloosd terrein in Loosduinen omtoveren tot een groen paradijs van bloemen, planten, groente en fruit. In de toekomst wordt de Waanzinnige Waldeck Tuin een ontmoetingsplek voor jonge en oude buurtbewoners, waar getuinierd, gespeeld en gesport kan worden. Met het prijzengeld van €1.250,- worden activiteiten en workshops voor buurtbewoners aangeboden. Deze activiteiten stimuleren de betrokkenheid met de tuin en de buurt, maar vooral met elkaar!

 

Laak

Ook in Laak waren de Haagse Succes Awards een schouwspel. Het Trefpunt Laakhage was drukbezocht en het publiek luisterde geboeid naar de pitches van de initiatieven, waarna er enthousiast werd gestemd.

In Laak sleepte De club van 4 de winst in de wacht. Deze club van vier vrienden verzorgt verjaardagscadeaus, voedselpakketten en andere presentjes voor mensen die hier zelf geen middelen voor hebben. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat kinderen in een financieel zwak gezin een cadeau van hun ouders kunnen krijgen en op school een traktatie kunnen uitdelen. Met de feestdagen voor de deur, gaat De club van 4 het prijzengeld gebruiken om surprises en cadeaus te geven aan mensen die een opkikkertje kunnen gebruiken.

Gefeliciteerd aan de winnaars en dank aan alle initiatieven voor de geweldige inzet en de inspirerende verhalen!

bron: http://haagssucces.nl/news/nog-meer-confetti/