NETWERK, PERS & KENNISDELING

Uitwisseling ter bevordering van het eigen kunnen

Netwerk
Stadslandbouw staat niet op zichzelf. Ook op deze website is dat te zien aan het veelvoud aan thema’s dat voorbij komt, zoals voeding, gezondheid en duurzaamheid. Het kan daarom fijn zijn voor beginnende initiatieven om de kunst af te kijken bij andere, grotere, vaak landelijke organisaties. Bovendien kan het goed van pas komen om contacten te leggen in de duurzaamheidswereld. Samen sta je namelijk echt sterker. Op deze pagina vind je verschillende voorbeelden van groene platforms die landelijk of zelfs mondiaal actief zijn. Ook kun je jezelf of jouw initiatief abonneren op nieuwsbrieven, en zo op de hoogte blijven van de activiteiten van verschillende organisaties.

Kennisdeling
Vind jij het ook echt goed als men de moeite neemt om kennis te delen? Mooi! Wij ook. Mocht je een nog een goede website, mooie foto’s of een goed boek weten met als thema stadslandbouw en het op deze site nog niet hebben teruggevonden, laat het ons weten! Om contact met ons op te nemen en jouw kennis te delen, klik hier.

Media
Stadslandbouw is sterk in opkomst. En dat valt ook de media op; de afgelopen tijd is er veelvuldig over geschreven en verslagen. Onder andere in de krant, maar ook op de radio en op tv zijn er items geweest over stadslandbouw. Daarnaast komt stadslandbouw rijkelijk terug in andere publicaties. Zo zijn er meerdere boeken verschenen over stadslandbouw en gerelateerde onderwerpen, zoals permacultuur en moestuinieren. Bovendien zijn er ook verschillende onderzoeken gepubliceerd over de voor- en nadelen van stadslandbouw. Op deze pagina vind je een greep uit dit nieuws.

Mis je iets op deze pagina en wil je iets toevoegen? Neem dan contact met ons op via het digitaal loket.
Volg ons op twitter of facebook.