SOCIAL HUB DEN HAAG

Voor sociale ondernemers

Social Hub Den Haag biedt praktische informatie aan sociaal ondernemers die willen starten of groeien in Den Haag. Deze informatie vind je in de online kennisbank op deze website en we staan je graag te woord tijdens fysieke spreekuren.

Waarom Social Hub?
Sociaal ondernemers creëren werkgelegenheid voor mensen die te vaak langs de kant blijven staan. Deze ondernemers hebben aandacht voor specifieke talenten en bouwen hier een mooi en gezond bedrijf omheen. Win-win dus! Samen met partners in de stad willen wij zorgen voor meer sociale ondernemingen in Den Haag zodat meer mensen aan het werk komen!

Om dit doel te bereiken hebben Social Club Den Haag en de gemeente Den Haag Social Hub Den Haag opgericht.
Met de kennisbank en fysieke spreekuren van Social Hub Den Haag en haar partners willen we het starten, opschalen of vestigen van een sociale onderneming zo makkelijk mogelijk maken. Dit doen we door één ingang te bieden tot alle benodigde informatie. Denk aan het vinden van personeel, financiering, juridische ondersteuning en huisvesting.

Vanuit Social Hub word je snel doorverwezen naar de juiste plek of persoon en kun je meer tijd besteden aan waar je goed in bent: ondernemen en impact maken. Daarnaast delen we inspirerende verhalen van sociaal ondernemers in Den Haag en krijg je een beeld van wat er leeft in onze stad op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Laten we Den Haag nóg aantrekkelijker maken voor sociaal ondernemers en zorgen dat heel Den Haag werkt!