Doe mee en voel je goed!

YES, YOU CAN

Een groep studenten afkomstig uit Den Haag wil de maand December in 2020 omtoveren tot een wereldwijde milieu educatieve maand.
Wat dit precies inhoud is het volgende:
Zij hebben een kalender gemaakt voor de komende maand met voor elke dag/om de dag een kijk tip. Deze kijk tip bevat of een documentaire, film of clip die zij aanraden om te kijken. Dit zijn video beelden die goed laten zien wat er met onze aarde op het moment aan de hand is. Dit gaat niet alleen over vervuiling door bv plastic maar ook over agricultuur en fossiele brandstoffen. Er zijn erg toegankelijke documentaires uitgekozen zodat jij makkelijk mee kan doen en de films kan bekijken. Wij hopen je te inspireren en willen je vragen de kijktips met vrienden en familie te delen met behulp van social media. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Naast de kijk kalender staan er ook een aantal tips & tricks om zelf een steentje bij de kunnen dragen aan duurzamer leven. Ook zijn er lekkere vegetarische en veganistische recepten te vinden en komen er verschillende blogs online over verschillende duurzame onderwerpen.

Kijk jij ook mee?

Heb je zelf nog kijktips of vragen neem dan contact op met behulp van de site:
https://globalenvironmenteducation.com

Mis je iets op deze pagina en wil je iets toevoegen? Neem dan contact met ons op via het digitaal loket.
Volg stadslandbouw Den Haag op twitter of facebook.