Loket Stadslandbouw gemeente Den Haag

Stel hier je vraag over stadslandbouw in de Gemeente Den Haag

 

DIGITAAL LOKET & TELEFONISCH VRAGENUUR
Welkom bij het digitaal loket! Het kan natuurlijk zijn dat de informatie op deze website je toch nog niet afdoende kan helpen. In dat geval kijken we graag of wij je verder kunnen helpen.
De gemeente Den Haag steunt stadslandbouw initiatieven in haar stad waar mogelijk. Voor sommige zaken is samenwerking met de gemeente vanzelfsprekend, denk aan bijvoorbeeld het verkrijgen van een vergunning. De gemeente kan daarnaast ook assisteren door het verschaffen van informatie; Bij wie kan je terecht voor welke vraag? Hoe lang duurt een bepaalde aanvraagprocedure? Welke budgetten voor het ondersteunen van buurtinitiatieven zijn er bij de gemeente beschikbaar?
Ook kan de gemeente helpen bij het verbinden van partijen door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk dat zij heeft onder stadslandbouwinitiatieven, ondernemers, instellingen en natuurlijk de diensten en afdelingen binnen de gemeente zelf.

DIGITALE LOKET
Wil je bijvoorbeeld een stadslandbouwinitiatief opzetten of ben je bij een bestaande betrokken en zijn er zaken waar je de gemeente voor nodig hebt? Dan kan je contact opnemen met de gemeente.
Mail ons indien je bijvoorbeeld:
– Een vraag aan de gemeente Den Haag wil stellen over het onderwerp stadslandbouw, of over jouw reeds bestaande of nog op te starten stadslandbouwinitiatief
– Een stadslandbouwinitiatief weet dat nog niet op de digitale kaart staat
– Een vraag wil stellen over deze website
– Een goed idee hebt over hoe wij deze site nog zouden kunnen verbeteren
– Van mening bent dat er nog waardevolle aanvullingen zijn voor het startpagina gedeelte

Mail ons met je vraag via stadslandbouw@denhaag.nl
Do you have a question or a tip what might improve our website? Send an email to the adres mentioned above.

TELEFONISCH VRAGENUURTJE
Bel ons indien je bijvoorbeeld:
–  Wilt weten welke gewassen je het beste op een specifieke locatie kan planten
– Wilt weten hoe je de planten het best kan verzorgen
– Wilt weten welke planten goed bij elkaar passen
– Iets wil weten over planten en jaargetijden

Elke maandag tussen 15.oo en 16.oo uur kan je telefonisch contact met ons opnemen voor deze en andere specifieke vragen over het groen in jouw stadslandbouwinitiatief.
Bel daarvoor met telefoonnummer 06 -124 33 992.
Er is geen mogelijkheid om een voicemailbericht inspreken.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn te bellen, stuur dan een mail naar stadslandbouw@denhaag.nl o.v.v. “Groen vragenuurtje”.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.